Onze merken

Home / Onze merken

Dr. Med. Christine Schrammek

De producten van Dr. Med. Christine Schrammek werken op basis van nutuurlijke efficiënte substanties of met de wonderbaarlijke kracht van de natuur. Deze is vooral probleemoplossend en vooral verjongend, verstevigend en preventief naar huidveroudering. Deze exclusiviteit, de natuurlijke, originele Green Peel is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes om huidproblemen op te lossen. 

Beauté Pacifique

Is reeds 20 jaar een Deens product van top kwaliteit, ontwikkeld door de Deense wetenschapper Flemming K. Christensen. Dit gamma cosmeceuticals  biedt een uitstekende anti-aging werking door een toevoeging van Vit. A Esthers en Squalaan. Hierdoor worden de collageenweefselstructuren duidelijk versterkt en werkt tevens herstellend bij probleemhuiden zoals acné en onzuivere huiden.

Regelmatig testen we de huid met het ultrasound echografiesysteem. Zo kan je reeds na enkele maanden productgebruik zelf een verbetering en verjonging van de huid vaststellen. Heel regelmatig worden huidscandagen ingericht ter plaatse. Beauté Pacifique is dan ook de enige productenlijn die dergelijke bewijzen levert bij de verbetering van je huid!

Beauté Pacifique Masculinity

Een anti-aging-verzorgingslijn specifiek voor de herenhuid. Een verzorgingslijn gemakkelijk in gebruik en efficiënte werking op basis van veilige, transdermale vitamine A esthers.

G/O GHERD

Natuurlijke verzorgingslijn uit Europa’s laatste stukjes ongerepte natuur: Zweed Lapland.

  • Efficiënte natuurlijke déodorant zonder aluminiumchloride!
  • Biologische massage olies.
  • Body Wash, aromatherapie onder douche (eigen foto)
  • Sauna scrubzout en badzout
  • Natuurlijke voet – en handverzorging

 

Phytocure

Staat voor natuurlijke, kwalitatieve voedingssupplementen. Je lichaam in evenwicht heeft soms nood aan een ondersteuning uit de natuur onder de vorm van voedingssupplementen.

  • Feel Good: meer energie en een betere weerstand. Preventie winterkwalen.
  • Detox: om je gewicht te beheersen en te ontzuren bij een druk sociaal leven.
  • Flow: lymfe stimuleren, bij oedeem en zware benen (vermoeidheid en staande beroepen) en bij spataders.
  • Revive: verjonging stimuleren, collageen aanmaak van binnenuit.
  • Pretty Women: hormonen in balans, anti-aging en hulp bij menstruatie problemen en haaruitval.

 

Magnesium verzorgingslijn PERMSAL

Magnesium is het eerste belangrijkste, levensnoodzakkelijkste mineraal voor ons ‘lichaam in evenwicht’. In tegenstelling tot inname van magnesium (max 10% opname) verkrijgen we via de huid 100% opname van het lichaam. Dit is een heel belangrijke wetenschappelijke studie die aanzet tot het toepassen tijdens de massages in mijn praktijk en tot het toepassen dagelijks thuis.

Vita Optima zuiverings- en gezondheidskuur

Meld je aan op www.vita-optima.be/enquête

Na het versturen van je gegevens neem ik contact met je op om je verwerkte gegevens te bespreken en eventueel over te gaan naar de zuiveringskuur teneinde jouw conditie te verbeteren, lichaamscontouren te verminderen of verstrakken  en bloedwaarden te verbeteren.

Loockx

Meer uitleg volgt

Wel je meer informatie over onze merken?