Huidverbetering

Home / Behandelingen / Huidverbetering

Behandelingen

Huidverbetering

Beschadigingen van de huid zoals rimpels, zonbeschadiging, pigmentatie, rosacea, couperose, verslapping en acné zijn enkel te behandelen met specifieke werkstoffen in de juiste verzorgingsproducten. Al of niet een toevoeging van lichttherapie, massagetechnieken en toevoeging van een transdermaal kruidencomplex kan de behandeling intenser maken en doelgerichter.

Nieuw in de huidverbetering en -verjonging: MESONEEDLING! Neem contact op voor informatie.

Ontdek onze drie types huidverbetering!

LED-behandeling

Led of lichttherapie stimuleert aanmaak van collageen en elastineverzels, huidcelvernieuwing, verbetering van elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid.

Lees meer

Liftende manuele massagetechnieken

Korte samenvatting

Lees meer

Huidverbeterende behandelingen

De kruidenverzorging is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid terug in balans te brengen.

Lees meer

LED-behandelingen

Led of lichttherapie stimuleert aanmaak van collageen en elastineverzels, huidcelvernieuwing, verbetering van elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Maw het stimuleert de natuurlijke processen om de huid te verjongen of gezond te houden.

Z

Geeft bij kuur vermindering van rimpeltjes (droogte)

Z

Kan enkelvoudig

Z

In combinatie met andere verzorgingen

Z

In combinatie met collageen masker

Manuele liftende massagetechnieken

Tone booster

Is een korte en krachtige massage van het spierweefsel van het gelaat. Gelaatscontouren worden gelift en oogcontouren worden geopend maw  een ‘beauty for one day Treatment’ omdat we onmiddellijk resultaat hebben en dit ook zo blijft voor 1 tot 2 dagen. Een ideale behandeling voor speciale gelegenheden. Kan in kuur genomen worden om resultaten langer en beter te bewaren samen met een aangeleerde techniek voor thuisgebruik. Is een behandeling van 30 min en kan in combinatie met andere verzorgingen of lichttherapie.

 

Collagen booster

Is een intense bindweefselmassage waardoor extra activiteit ontstaat in onderste huidlaag. Natuurlijke productie collageen en hyaluron productie wordt gestimuleerd en de elastine vezels versterken met onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt. Kan in kuur genomen worden om resultaten langer en beter te bewaren samen met een aangeleerde techniek voor thuisgebruik. Dit is een behandeling van 45 min en kan eveneens in combinatie met andere verzorgingen of lichttherapie.

 

Japanse gezichtsmassage

Is een massage die spieren, drukpunten en meridianen behandelt. Het is een totaalbehandeling waarin je van je kruin tot en met schouders de nodige aandacht en massage technieken krijgt.

De bewegingen zijn vooral traag en zacht en kan uitgevoerd worden op een MRS of magneetveldmat en geeft een extra  energetiche waarde.

Huidverbeterende behandeling op basis van kruiden DR. Med. Christine Schrammek

De kruidenverzorging is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid terug in balans te brengen. Er zijn verschillende gradaties in kruidenpeeling naargelang de gewenste resultaten en de conditie van de te behandelen huid.

Green peel fresh up

Is de meest milde van de 3 behandelingen. Behandeling voor vermoeide huid, eerste tekenen van veroudering en vale huidteint. Kan ook voor behandeling van handen en decolleté.  Ideaal in kuurvorm of 3 à 4 behandelingen in één maand.

 

Green peel energy

inclusief 1 doos ampullen voor thuis: Geeft de huid een energieboost die onmiddellijk zichtbaar is. Het is een gerichte behandeling voor een huid met nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijjke huidverbetering.

Uiterst doeltreffend bij onzuiverheden, pigmentstoringen, rimpels, oneffen huid en littekens.

 

Green peel classic

(inclusief 1 nabehandeling en 1 doos ampullen voor thuisgebruik)

Deze originele Green Peel Classic kruidenpeeling is één van de meest bewezen methodes van natuurlijke huidvernieuwing en geeft een nieuwe huid na 5 dagen. Klanten van over de hele wereld vertrouwen de Green Peel principes, ook omdat die een oplossing biedt voor bijna alle huidproblemen zoals littekens, acné, onzuivere huid, hyperpigmentatie, vroegtijdige rimpelvorming.